Terug naar overzicht

Alexander Heester

Met ingang van 1 februari hebben wij een nieuwe collega-Alexander Heester. Hij gaat zich bezig houden met de zakelijke leiding en het werven van gelden en netwerken.

 

We verheugen ons op de samenwerking en wensen hem alle geluk in zijn nieuwe baan.

 

Ter kennismaking hebben we hem de volgende vragen gesteld:

 

Wat is je achtergrond?
Ik ben geboren maar niet getogen in Rotterdam. Ik woon er wel de laatste twintig jaar. En in die twintig jaar ben ik natuurlijk ook getogen. Ik woon in Rotterdam Zuid met Nicole en mijn vierjarige zoon Felix.
Na mijn studie godsdienstwetenschappen in Groningen heb ik eerst een paar jaar gewerkt in de reisbranche en daarna zeventien jaar voor de overheid, bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst, in diverse functies. Sinds 2014 volg ik de regie-opleiding en ik hoop dit jaar examen te doen.

 

Waarom wil je werken bij het rcth+?
Ik loop al een paar jaar rond bij het rcth als student. De ontwikkeling van rcth naar rcth+ heb ik daardoor van nabij meegemaakt. Er zijn te veel redenen waarom ik bij het rcth+ wil werken om in kort bestek te schrijven. Ik zal een paar redenen kort samenvatten.

 

Het rcth+ is niet alleen een culturele instelling maar heeft ook een sterk ideële component. Daarnaast maakt de organisatie een spannende ontdekkingsreis naar een nieuwe vorm van kunst. Hierbij worden de grenzen van kunst, zorg en maatschappij verkent en overschreden.

 

Die ontdekkingsreis wil ik graag van nabij meemaken en werken aan de vergroting van de bekendheid van het rcth+ en de versterking van de (financiële) basis ervan.
Ik heb de dagen geteld tot 1 februari om met veel energie en enthousiasme aan de slag te gaan!

 

alexander@rcth.nl