Geef mij maar Rotterdam

Een echte Rotterdamse voorstelling.

[let op: aantal lesavonden aangepast]

In deze cursus zijn de Rotterdammers aan het woord. Wat betekent het om Rotterdammer te zijn? Hoe is het om in de stad te wonen? Hoe smaakt de lucht? Hoe ruikt de dag? Wat kom je allemaal tegen? Persoonlijke verhalen wisselen af met zeer directe dialogen, we rippen proza en poëzie van Rotterdamse schrijvers. Veel muziek en zelfs dans, begeleid door bekende Rotterdammers.

 

We zijn trots op alle smaken van de stad, en daarom zullen naast de kernacteurs verschillende groepen gevraagd worden om mee te doen aan onze voorstelling.

 

Veel talen, veel smaken, veel kleuren, veel vreugde.

 

Een snelle, vreugdevolle, energieke, OVER THE TOP voorstelling. Iedere speler heeft een actieve rol in het maakproces, er wordt niets minder van je verwacht. Dus niet geschikt voor mensen die na les 1 al willen weten hoe de voorstelling er uit zal zien. Eerst de chaos doorworstelen en dan pas resultaat.

Deze cursus is inclusief: voor spelers met en zonder een beperking.

 

ONDER LEIDING VAN

Bob van der Lugt

 

THEATER IS ONTMOETEN

Kom alvast naar ons festival 'ik is een ander' op zaterdag 2 en zondag 3 juni. Tussen 13:00 en 17:00 presenteren de cursussen van het afgelopen half jaar hun werk.

Elkaars presentaties en voorstellingen zie we aan het einde van het semester op zaterdag 19 en zondag 20 januari. Iedere avond staat er koffie en thee voor je klaar.

 

INSCHRIJVEN

direct betalen (deelname gegarandeerd) - klik op de knop hieronder

betalen per factuur: stuur dan een mail aan wilbert@theaterbabelrotterdam.nl

 

Aanmelden