Theater Babel Rotterdam doet er alles aan om ondanks de Covid-19-crisis toch te blijven spelen. Uiteraard houden we daarbij rekening met alle huidige maatregelen, zodat we de veiligheid van ons publiek, onze spelers en onze medewerkers ten alle tijden kunnen garanderen. We kunnen dit echter niet alleen. Onze veiligheid is een kwestie van allemaal samen rekening houden met de regels en elkaar. Daarom zetten we onze eigen maatregelen even op een rijtje.

 

(1) Je kan alleen onze voorstellingen bezoeken als je op voorhand hebt gereserveerd via onze website. Kaartjes kopen aan de kassa is niet mogelijk.

 

(2) Je kan maximaal vier kaartjes per voorstelling reserveren. We willen groepen die groter zijn dan één huishouden vermijden.

 

(3) We vragen je uit respect voor je medebezoekers een mondkapje te dragen bij het binnenkomen en verlaten van de zaal. Tijdens de voorstelling mag je het mondkapje afdoen.

 

(4) Bij de kassa vragen we je om een gezondheidscheck en om je te registreren.

 

(5) Je wordt bij het betreden van de zaal een zitplaats toegewezen door een medewerker van Babel. We willen je vragen deze plek niet meer te verlaten tot aan het eind van de voorstelling.

 

(6) Wil je tussen de voorstellingen door naar het toilet, vragen we je om je hand op te steken en zal een medewerker van Babel je begeleiden, zodat het bij het sanitair nooit te druk wordt.

 

(7) Voor en na de voorstellingen bieden onze medewerkers koffie, thee en 2 drankjes aan. Je hoeft niet zelf naar de bar te gaan, onze medewerkers komen naar je toe. Ook afrekenen hoeft niet, de drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

.

(8)  Bij klachten (hoesten, verkoudheid, koorts, benauwdheid) vragen we je thuis te blijven. Ook als je een huisgenoot hebt met deze klachten, vragen we je om thuis te blijven. Gelieve dit dan te melden via reserveringen@theaterbabelrotterdam.nl of via 06-14797337.

 

(9) Deze regels hebben vooral betrekking op het veilig betreden en verlaten van ons theater. Eenmaal de voorstelling begonnen is, zit je in alle veiligheid op je stoel en mag je de regels even vergeten. We hopen dat je zo optimaal kan genieten van onze voorstelling. Veel plezier!