Theater Babel Rotterdam doet er alles aan om ondanks de Covid-19-crisis toch te blijven spelen. Uiteraard houden we daarbij rekening met alle huidige maatregelen, zodat we de veiligheid van ons publiek, onze spelers en onze medewerkers ten alle tijden kunnen garanderen. We kunnen dit echter niet alleen. Onze veiligheid is een kwestie van allemaal samen rekening houden met de regels en elkaar. Daarom zetten we onze eigen maatregelen even op een rijtje.

 

(1) Je kan alleen onze voorstellingen bezoeken als je op voorhand hebt gereserveerd via onze website. Kaartjes kopen aan de kassa is niet mogelijk.

 

(2) Je kan maximaal vier kaartjes per voorstelling reserveren. We willen groepen die groter zijn dan één huishouden vermijden.

 

(3) Wij maken in ons theater een looproute, met eenrichtingsverkeer. Hierdoor moet je mogelijk een andere ingang nemen dan je gewend bent, maar wees gerust: die wordt goed aangegeven. Binnen deze looproute is er mogelijkheid om naar het toilet te gaan, zowel voor als na de voorstelling.

 

(4) We vragen je uit respect voor je medebezoekers een mondkapje te dragen bij het binnenkomen en verlaten van de zaal. Tijdens de voorstelling mag je het mondkapje ophouden of afdoen, wat je zelf het prettigst vindt.

 

(5) Je wordt bij het betreden van de zaal een zitplaats toegewezen. We willen je vragen deze niet meer te verlaten tot aan het eind van de voorstelling.

 

(6) Op deze plek kan je ook je jas en tas neerleggen, want om de 1.5m afstand te bewaren, hebben we deze keer geen garderobe.

 

(7) In onze voorstelling wordt gebruik gemaakt van koptelefoons. Deze worden bij elke voorstelling voorzien van een nieuwe beschermhoes.

 

(8) Drie dagen voor de voorstelling informeren we je over de definitieve aanvangstijd van de voorstelling en hoe laat we onze deuren openen.

 

(9)  Bij klachten (hoesten, verkoudheid, koorts, benauwdheid) vragen we je thuis te blijven. Ook als je een huisgenoot hebt met deze klachten, vragen we je om thuis te blijven. Gelieve dit dan te melden via reserveringen@theaterbabelrotterdam.nl of via 06-14797337.

 

(10) Deze regels hebben vooral betrekking op het veilig betreden en verlaten van ons theater. Eenmaal de voorstelling begonnen is, zit je in alle veiligheid op je stoel en mag je de regels even vergeten. We hopen dat je zo optimaal kan genieten van onze voorstelling. Veel plezier!