In februari 2020 is het cursusaanbod van Theater Babel Rotterdam naar de SKVR (Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam) verhuist. Bekijk hier het aanbod voor voorjaar 2020.

 

Deze verhuizing is in goed overleg besloten, omdat Theater Babel Rotterdam zich de komende jaren nog meer wil toespitsen op haar voortrekkersrol in het inclusieve theater.

 

De continuïteit voor de cursisten is voor ons heel belangrijk. Daarom vinden de cursussen nog steeds plaats op doordeweekse avonden, een aantal docenten verhuist mee en de nieuwe locatie is lekker in het centrum: Aert van Nesstraat 45 (vlakbij de Lijnbaan).

 

Christina Schutte, coördinator theater bij SKVR, zal het nieuwe cursusaanbod organiseren. Bob van der Lugt blijft met veel plezier werken bij Theater Babel Rotterdam.

 

Mocht je vragen hebben over de verhuis of het nieuwe cursusaanbod kan je mailen naar Bob (bob@theaterbabelrotterdam.nl) of Christina (c.schutte@skvr.nl).

 

 

Een woord van welkom
van Christina Schutte
(coördinator theater SKVR)

 

Namens SKVR heet ik jullie van harte welkom bij de theaterlessen in het centrum!

De cursussen die Theater Babel aanbood, hebben we in ons programma verwerkt.

Deze heten net wat anders dan je gewend was en ook de tijden zullen net wat anders zijn. Maar de inhoud is nog steeds dezelfde en de cursussen worden geleid door dezelfde enthousiaste docenten.

Zo geeft Merel Mathijssen ‘Theatercursus 1’ en Stephan Zeedijk ‘Theatercursus 2’.

Bij Twan van Bragt kan je weer lekker improviseren, maar dan niet 6x een avond, maar 3x een hele zaterdag. (Je kan je ook voor 1 zaterdag inschrijven.)

Ook gaat Twan in 3 zaterdagen een productie (‘In de gloria’) maken.

Daarnaast hebben we ook nog het aanbod van SKVR en zo is er voor ieder wat wils!

 

Neem vooral een kijkje op onze website en schrijf je in voor de cursus die jou aanspreekt of kom nog even uitproberen tijdens de gratis proefles.

Deze gratis proefles vindt al plaats maandag 20 januari, dus twijfel niet te lang en schrijf je in!

Kijk op www.skvr.nl/theater .

 

Heb je nog een vraag?

Dan mag je me altijd mailen: c.schutte@skvr.nl

 

Vrolijke groet,
Christina Schutte
coördinator theater SKVR