De karavaan is het geheel van producties, voorstellingen, repetities, trainingen, lessen, methodiek ontwikkeling en kennisdeling van ons professionele gezelschap. Al deze onderdelen zijn aan elkaar verbonden en maken dat het gezelschap zich als geheel voortbeweegt en ontwikkelt in inclusieve kunst. Daarom noemen we dit ‘de karavaan’. Jaarlijks speelt ons gezelschap vanuit deze constructie omstreeks 235 voorstellingen.

 

De gehele opzet van de ‘karavaan’ is inclusief.
Wat wil zeggen dat in alle onderdelen van ‘de karavaan’ onze acteurs met en zonder beperking altijd samenwerken, leren, repeteren en reflecteren.

 

Wil je meedoen met de karavaan? Zoek je een leer/werkplek?
Dat kan! De karavaan is ook toegankelijk voor buitenstaanders zoals stagiaires vanuit het HBO of professionals uit de kunstwereld die een plek zoeken om ervaring op te doen in het inclusieve werk. Binnen deze dagopleiding heb je de mogelijkheid om mee te doen aan trainingen in theater, muziek en acrobatiek. Evalueer je en reflecteer je met het inclusieve gezelschap op het werk om de methodiek en kennis verder te ontwikkelen en te delen. Daarnaast kun je meewerken aan producties en voorstellingena als speler of als medewerker van het productieteam.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze dagopleiding?
Dan kun je contact opnemen met dominique@theaterbabelrotterdam.nl