Terug naar overzicht

Babel zoekt een adjunct directeur

Gepubliceerd op: 21 maart 2019

Over onze organisatie

 

Theater Babel Rotterdam is een inclusief theater met een gezelschap en een Academie. Babel ontvangt structurele subsidie vanuit het cultuurplan van Rotterdam. Het is daarmee het enige structureel gesubsidieerde professionele gezelschap dat inclusief werkt.

 

Het gezelschap bestaat uit 34 acteurs – met en zonder beperking. Wij spelen in 2019 ruim 150 voorstellingen waaronder educatieve trajecten, theaterateliers voor het onderwijs en andere organisaties en voorstellingen voor regulier publiek. De educatie werkzaamheden van Babel bestaan uit het trainen van het inclusieve gezelschap, het bieden van cursussen en het ontwikkelen van de inclusieve visie vanuit het kenniscentrum.

 

Acteurs van het gezelschap met en zonder beperking volgen 90 dagen per jaar met elkaar trainingen, werken samen en ontwikkelen onder regie van Paul Röttger jaarlijks een à twee grote producties. Het doel van Babel is om de methodiek rondom inclusief theater verder te ontwikkelen en overdraagbaar te maken, zodat inclusiviteit ook in de theatersector vaker een rol kan spelen.

 

VACATURE

Theater Babel Rotterdam groeit en bloeit – heeft een adjunct directeur nodig – passie voor kunst – netwerker – HBO of universitair opgeleid – vol lef – niet bang bekende wegen te verlaten – wil wonen in Rotterdam – brutaal – houdt van alles wat anders is – groot hart – bourgondisch – 5 tot 10 jaar ervaring met zakelijk en artistiek werk – weet gelden te vinden – denkt inclusief – CAO Kunsteducatie schaal 12 regel 5 -10, kan landelijk en internationaal werken – wild en gestructureerd – vitaal .

 

WIJ ZOEKEN

Een full-time adjunct directeur met 5 tot 10 jaar ervaring.

 

TAKEN

In overleg te bepalen met de directeur / bestuurder Paul Röttger.

 

WIJ BIEDEN

Salaris gebaseerd op de CAO Kunsteducatie schaal 12 regel 5 -10, afhankelijk van ervaring.

 

CONTACTGEGEVENS

Reacties uiterlijk 10 april naar Paul Röttger : paul@theaterbabelrotterdam.nl.