Terug naar overzicht

Hogeschool Rotterdam & Inholland studenten met korting naar het gedroomde café

Ben jij student aan de Hogeschool Rotterdam of Inholland?
Dan kun je nu met 50% korting naar de nieuwe voorstelling van Theater Babel Rotterdam.
‘Het gedroomde café’

 

Vanaf 21 oktober speelt Theater Babel Rotterdam Het gedroomde café. Een locatievoorstelling van Paul Röttger met zang, live muziek, circuskunst, dans en film. Babel nodigt alle studenten van de Hogeschool Rotterdam uit om met korting één van de avonden te bezoeken.

 

Het gedroomde café toont een ideale wereld, waar  alle dromen en verlangens er mogen zijn. Dromen van een ander raken vaak aan onze eigen dromen. De voorstelling zit daarom dicht op de huid en dichtbij het hart: je leert de acteurs uit het gezelschap echt kennen, je herkent jezelf. Je wordt een ander.

 

Het gezelschap is een inclusief gezelschap: acteurs met en zonder beperking werken samen. Om een bijdrage te leveren aan een inclusieve re samenleving en een diversere kunstwereld. Omdat dat rijkere en interessantere kunst oplevert.

 

Babel, de Hogeschool Rotterdam en Inholland werken veel samen. Vandaar deze aanbieding aan alle Hogeschool studenten in Rotterdam.

 

Kom je ook kijken, dromen, luisteren en ontmoeten?
Voor de eerste en tweedejaars studenten van de HR (Lerarenopleiding Gezondsheidszorg en Welzijn) is een besloten voorstelling georganiseerd. Maar ook andere studenten zijn van harte welkom.

 

Als je voor een voorstelling een reservering maakt met je hogeschool emailadres krijg je daarom 50% korting op de toegang. Je betaalt dan € 10 euro voor de voorstelling inclusief een vegetarische maaltijd. Reserveren doe je met het onderstaande formulier :

 

tijd en locatie
17:00 uur  Noordmolenwerf 3, Rotterdam.

 

Tickets (voorstelling + vegetarische biologische maaltijd)
Hogeschool studenten korting
€ 10 euro p/p (max 2 per student)

 

Reguliere tickets :
€ 20 euro

 

Heb je nog vragen?
Inge Spaander, marketing/pr Het gedroomde café
Te bereiken via: 06 41368142 en inge@theaterbabelrotterdam.nl

 

Reserveringsformulier Studenten Hogeschool Rotterdam - Het gedroomde café

  • (za 21, zo 22 oktober, za 4 - zo 5- za 11- zo 12- za 25- zo 26 november 2017)
  • Hoeveel kortingstickets wil je bestellen a € 10,- (max 2 p/p) Je bevestiging en tickets ontvang je in uiterlijk 3 werkdagen in je mailbox.
    Prijs: 10,00 € Aantal:
  • Indien je naast je kortingsticket(s), een of meer mensen wilt meenemen, vul dan hieronder het aantal tickets in dat je extra wilt dan kun je hieronder aangeven, de reguliere tickets zijn € 20, p/p). (Exclusief je kortingstickets). Je ontvangt binnen twee werkdagen een bevestiging met de betaallink voor de tickets.
    Prijs: 20,00 € Aantal: