Terug naar overzicht

Inwoners van Delfshaven spelen de voorstelling Happy Birthday bij Cultuurhuis Delfshaven

Mevrouw Visser uit Delfshaven is bijna jarig. Ze is altijd humeurig en chagrijnig.  Vroeger……….ja vroeger was alles anders. Maar nu? Niks vindt ze nog leuk.Zelfs de leukste kinderen uit Delfshaven ziet ze over het hoofd.Te druk, te veel, te klein. Tot dat ze er achter komt dat deze kinderen echt alles kunnen!!!!!! Dansen, zingen, toneelspelen en mooie eigen verhalen vertellen. Ze komen zelfs bij de oude mevrouw Visser langs om haar te feliciteren. Zoveel vreugde kan zelfs zij niet aan………..ze krijgt er een KLEUR van!

 

 

 Kinderen van de Valentijnschool uit Delfshaven hebben samen met theatermaker Bob van der Lugt van Cultuurhuis Delfshaven een theatervoorstelling gemaakt. De voorstelling wordt gemaakt en gespeeld met medewerking van actrice Thea Reget, Patrick Dos Santos, het inclusieve theatergezelschap Theater Babel Rotterdam, en Smartlappenkoor Delfshaven. Op vrijdag 15 december wordt er voor de kinderen van de Valentijnschool opgetreden. Op zondag 17 december om13.00 zijn alle Rotterdammers uitgenodigd om Happy Birthday gratis te bekijken. Na de voorstelling is er voor de spelers en het publiek een winterse happening met muziek, een hapje en een drankje.

Happy Birthday is een muzikale voorstelling voor jong en oud met oude en nieuwe verhalen uit Delfshaven. De voorstelling is mede gebaseerd op verhalen uit Mijn boek en van de acteurs uit de voorstelling. De kijker maakt kennis met de oude mevrouw Visser, die altijd chagrijnig is. Ze verlangt terug naar vroeger – vroeger was alles anders. Ze is bijna jarig, maar heeft er geen zin, tot ze de kinderen uit Delfshaven leert kennen…

 

Happy Birthday – oude en nieuwe verhalen uit Delfshaven

Gratis voorstelling voor iedereen op zondag 17 december om 13.00 aan de Mathenesserdijk 293, na de voorstelling is er een hapje en drankje in winterse sferen. Aanmelden is niet nodig.

 

 

Met medewerking van:

de Valentijnschool, Smartlappenkoor Spangen, Thea Reget, Patrick Dos Santos en theatergezelschap Babel.

Cultuurhuis Delfshaven is onderdeel van Theater Babel Rotterdam.