Terug naar overzicht

Nieuwe cursussen, presentaties en werkweek Arthur Rosenfeld

Babel kijkt vooruit

meer voorstellingen dan ooit – 235 in totaal. Piazza della vita kreeg lovende kritieken en was uitverkocht, in 2019 spelen we verder. We speelden schoolvoorstellingen als Seks in Rotterdam ’18, maakten theater workshops voor de Week tegen Kindermishandeling, gaven workshops aan Gemeente Rotterdam en Hogeschool Rotterdam en we breidden uit naar onze nieuwe locatie aan de Eendrachtsstraat, midden in het centrum. Ook de cursussen waren een succes, er waren nog meer cursisten.

 

Vooruitkijkend naar 2019 ; Je kan je nu inschrijven voor een van de nieuwe cursussen. Op zondag 20 januari vinden de presentaties van de cursussen van najaar 2018 plaats. En danser / choreograaf Arthur Rosenfeld komt een week lang met onze spelers werken en het resultaat van deze werkweek is te bezoeken op vrijdag 11 januari.

 

Tot in 2019 dus!

 

nieuw cursus aanbod online

Babel biedt in 2019 nieuwe en beproefde cursussen aan.

 

Het volledige aanbod vind je hier.

 

Proefles
Op dinsdag 29 januari starten we met een proefles,
de andere cursussen beginnen op dinsdag 12 februari of woensdag 13 februari.

 

Heb je vragen?
Spring binnen tijdens de info-avond op dinsdag 15 januari of dinsdag 29 januari van 19:00 tot 20:30 uur, Bob en Dominique beantwoorden dan al je vragen over de cursussen.
Of mail naar bob@theaterbabelrotterdam.nl.

 

cursussen op dinsdag

cursussen op woensdag

bekijk het volledige aanbod hier

presentaties cursussen najaar 2018

Benieuwd naar wat onze cursisten in najaar 2018 hebben ontwikkeld?

 

Kom op zondag 20 januari naar de presentatiedag
van 13:00 tot 18:00 uur
op onze locatie aan de Mathenesserdijk 293.

 

Alle voorstellingen zijn gratis.
Meer info en reserveren: klik hier.

 

Alvast het blokkenschema:

 

werkweek Arthur Rosenfeld

Van 8 t/m 11 januari 2019 is choreograaf Arthur Rosenfeld te gast bij Theater Babel Rotterdam om het inclusieve werken te onderzoeken. Een aantal van onze spelers gaat met hem de vloer op en krijgt zo de kans kennis te maken met een professionele maker die nog niet eerder bij Babel te zien was. Dit sluit perfect aan bij ons doel om op termijn onze acteurs ook buiten ons eigen gezelschap te laten werken in de kunstensector.

 

De Nederlands-Amerikaanse Arthur Rosenfeld staat bekend om zijn subtiele, onmiskenbare humor. Met zijn eerste productie ’n Beschadigd Sprookje kreeg hij de bijnaam “de Woody Allen van de dans”. Rosenfeld volgde in de jaren 70 verschillende dansopleidingen in New York en danste acht jaar lang bij het gezelschap van Pina Bausch.

 

Op vrijdag 11 januari is er een presentatie van deze werkweek met Arthur, kom je kijken?
Om 19u30 op de Mathenesserdijk 293.
Gratis reserveren kan hier.