Terug naar overzicht

‘Ont-heemd’ aanbieding voor Pameijer medewerkers

16487651_1618490274858294_2959895296791900431_o

Namens Pameijer nodigen we je van harte uit voor de voorstelling ‘Ont-heemd’. Pameijer stelt speciaal voor haar medewerkers 250 tickets beschikbaar. Met onderstaand formulier kun je jouw ticket reserveren, wees er snel bij, want OP=OP.  

 

In ‘Ont-heemd’ spelen meer dan zestig acteurs met en zonder beperking in een beeldende en muzikale locatievoorstelling. Pameijer en het rcth vinden het van belang dat Pameijer collega’s de mogelijkheid hebben om het werk van rcth+ te volgen en kennis te maken met de inclusieve werkvorm van de producties. Na afloop is er een maaltijd en de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan.

 

Natuurlijk kun je ook je vrienden, familie of kennissen meenemen. Naast je persoonlijke Pameijer ticket kun je met onderstaand formulier ook reguliere tickets bestellen, deze zijn €20,- p/p, inclusief de vegetarische maaltijd na afloop van de voorstelling. Na het maken van je reservering ontvang je binnen twee werkdagen per mail een bevestiging met (indien je reguliere tickets hebt besteld), een betaallink.

 

Ervaring van Babet Kuckelcorn, medewerker van Pameijer die een half jaar de clienten bij Maatwerk/Rcth begeleid heeft ‘Mooi om te zien hoe de spelers zich ontwikkelen; door de medewerkers van Rcth wordt naast wat er woordelijk gezegd wordt ook gekeken naar wat er fysiek gebeurt en worden de beperkingen van de spelers omgezet in kracht. De medewerkers van Rcth hebben geen hulpverleningshouding en gaan werkelijk gelijkwaardig met de klanten om, zij voelen zich hierdoor serieus genomen als mens en als acteur. Ik heb ervaren dat het loslaten van de hulpverlenershouding soms heel bevrijdend kan werken voor zowel de klant als voor mij”.

 

We kijken ernaar uit je te zien bij Ont-heemd!
Klik hier voor meer informatie over de voorstelling.

Heb je vragen over je reservering of het formulier, dan kun je een mail sturen aan dominique@rcth.nl.

 

Pameijer Werkt uitnodiging