Terug naar overzicht

Ont-heemd uitnodiging rcth/SKVR cursist

16487651_1618490274858294_2959895296791900431_oBeste cursist of student,

 

Als onderdeel van je cursus of module bij het rotterdamscentrumvoortheater, nodigen we je van harte uit voor de nieuwe rcth+ productie ‘Ont-heemd’, een beeldende en muzikale locatievoorstelling van Paul Röttger. Aangezien je nu bij het rcth cursist bent vinden we het belangrijk dat we met elkaar kennis kunnen maken en jij de mogelijkheid hebt om kennis te maken met ons en de inclusieve werkvorm van onze producties. Met dit formulier kun je jouw persoonlijke ticket reserveren, we bieden je deze graag aan inclusief de maaltijd na afloop van de voorstelling. Het ticket is geldig voor zaterdag 4 of zondag 5 maart voor de voorstelling van 17:00 uur.

 

In ‘Ont-heemd’ zie je meer dan zestig acteurs met en zonder beperking, de voorstelling speelt in een loods van 6000m2 aan de Schuttevaerweg 150. Enkele cursisten en studenten doen zelfs al mee aan de voorstelling als gastspeler! Na afloop is er een maaltijd en de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan.

 

Natuurlijk mag je ook je vrienden, familie of kennissen meenemen. Naast je persoonlijke (gratis) ticket kun je daarom met onderstaand formulier ook reguliere tickets bestellen, deze zijn voor jou € 17,50 p/p (i.p.v. € 20,-), inclusief de vegetarische maaltijd na afloop van de voorstelling. Na het maken van je reservering ontvang je binnen twee werkdagen per mail een bevestiging met (indien je reguliere tickets hebt besteld), een betaallink.

 

Klik hier voor meer informatie over de voorstelling.

 

We kijken ernaar uit je te zien bij Ont-heemd!
met een hartelijk groet,

Dominique Mol & Bob van der Lugt

 

Heb je vragen over je reservering of het formulier, dan kun je een mail sturen aan dominique@rcth.nl.

 

Reserveringsformulier SKVR cursist

  • Indien je naast je Persoonlijke cursus ticket, een of meer mensen wilt meenemen, vul dan hieronder het aantal personen in dat je meeneemt. (Exclusief jezelf). Je ontvangt binnen twee werkdagen een bevestiging met de betaallink voor de tickets. Reguliere tickets kosten € 20,-. Als introductie voor het weekend van 4 en 5 maart is voor jouw gasten de prijs € 17,50 dit is inclusief een maaltijd na afloop van de voorstelling.
    Prijs: 17,50 € Aantal:
  • Deze aanbieding is geldig voor het weekend van zaterdag 4 en zondag 5 maart, 17:00 uur. UPDATE : zaterdag is geheel uitverkocht.