Terug naar overzicht

Op 4 en 5 juni danst Theater Babel op het Delft Fringe Festival

 

Theater Babel zal op 4 en 5 juni te zien zijn op het Delft Fringe Festival. Onder leiding van Rohiet Tjon Poen Gie toont Theater Babel een choreografie gebaseerd op ‘Theater Babel speelt Romeo’s en Julia’s’, een regie van Paul Röttger die later dit jaar gespeeld zal worden.

 

Begeleid door de Babel band, gebruikt de groep van 11 spelers voornamelijk dans en muziek, maar ook elementen van theater om de volgende vraag te onderzoeken: ‘mag je houden van wie je wil houden?’. Hiermee maken zij taboes bespreekbaar zoals de liefde tussen ouderen, intieme relaties tussen mensen met en/of zonder een beperking en homoseksualiteit.

 

Als autodidactische experimentele Hip Hop danser werkt Rohiet voornamelijk vanuit Breaking en Popping. Hij produceerde en speelde zijn eigen voorstelling nationaal en internationaal. De afgelopen 2 jaar heeft Rohiet als danser, maker en trainer bij Theater Babel gewerkt.

 

De kaartverkoop is gestart op de website van het Delft Fringe Festival. Bij de voorstelling zelf zijn maar een beperkt aantal kaartjes verkrijgbaar, dus zorg ervoor dat je deze op tijd online reserveert.

 

Tickets: https://delftfringefestival.nl/artiesten/133/Rohiet-Tjon-Poen-Gie-Theater-Babel-Rotterdam