Terug naar overzicht

Podcast ‘Ik via de ander’ online

 

In de voorstelling Ik via de ander van Paul Röttger nestelen 4 a 5 spelers van het gezelschap zich – op 1.5m afstand – bij jou op de bank en vertellen je hun persoonlijke verhaal. Dit verhaal / deze monoloog is gebaseerd op een interview van Paul met een familielid van de speler: hij interviewde de moeder, vader, zus of broer van de speler over die speler. Schrijver Erik Ward Geerlings bewerkte de interviews tot monologen waarin de speler over zichzelf vertelt, via de woorden van een ander. 

 

Tijdens de voorstelling krijg je niet alle monologen van alle spelers te zien en horen. Daarom bedacht onze regisseur Paul het idee om alle monologen op te nemen in podcasts, zodat je thuis (of op de fiets of op het werk) kan luisteren naar de verhalen van de spelers die je nog niet hebt ontmoet. Soms vertelt de speler zelf zijn verhaal, soms leest Paul het verhaal voor.

 

Alle podcasts zijn nu te beluisteren via deze website of via Spotify.

 

Nu we omwille van de Corona-maatregelen geen toeschouwers mogen ontvangen, kunnen we dankzij de podcast ons werk toch delen met ons publiek. En met succes: de podcasts zijn al meer dan duizend keer beluisterd. Daarnaast delen we onze voorstelling ook via livestream op de data waarop we voorstellingen hadden gepland maar geen publiek mogen ontvangen. Daarover vind je meer informatie hier.

 

Veel luister- en kijkplezier en hopelijk kunnen we elkaar binnenkort weer in ons theater ontmoeten!