Terug naar overzicht

RCTH heeft een nieuw vriendenprogramma

Voor ons werk krijgen wij steun van particulieren, bedrijven, fondsen en de overheid. Dankzij deze steun kan het RCTH+ werken aan een nieuwe vorm van theater; het inclusieve theater.
Hierbij worden de theatermakers opgeleid om inclusief te werken, krijgen acteurs exclusieve en inclusieve lessen, doen we onderzoek en verzorgen educatieve programma’s. Hiermee inspireren wij ruim 15.000 mensen per jaar.

Om dit werk te kunnen blijven doen en uit te breiden, vragen we je steun. Je kunt ons op diverse manieren steunen. Het RCTH+ begint dit jaar met een vriendenprogramma. Als vriend word je nauw betrokken bij de plannen van het RCTH+ en de uitvoering van die plannen.  Je kunt voor 3, 10 of 25 euro per maand vriend worden.

Als vriend heb je een paar voordelen:
* Als eerste de mogelijkheid om kaarten te reserveren
* Uitnodigingen voor open repetities
* Exclusieve voorstellingen voor vrienden
* Een stem binnen de organisatie
In komende tijd wordt het vriendenprogramma uitgebreid.

Aanmeldformulier Vrienden

  • Privacy/SEPA disclaimer Theater Babel Rotterdam gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. We gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden. SEPA: met deze machtiging geef je toestemming aan Theater Babel Rotterdam om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven, en aan jouw bank om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Theater Babel Rotterdam. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met de bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.