Terug naar overzicht

Reserveringsformulier Pameijer medewerkers

Namens Pameijer en Theater Babel Rotterdam nodigen we alle medewerkers van Pameijer van harte uit voor de laatste voorstellingen van de jubileumvoorstelling ‘Piazza della vita‘. De productie is uniek in Nederland en daarbuiten gezien de inclusieve opzet van maar liefst 23 acteurs met een beperking en 11 acteurs zonder beperking. Met elkaar spelen zij deze visueel spectaculaire voorstelling en serveren na afloop een vegetarische maaltijd uit.

 

“Een inclusief feest der herkenning”, Theaterkrant, Jeroen Wijhe

 

Pameijer stelt evenals bij onze vorige voorstellingen ‘Ont-heemd’ en ‘Het gedroomde café’, speciaal voor haar medewerkers tickets beschikbaar.

 

Met onderstaand formulier kun je jouw ticket reserveren, het enige dat je hiervoor nodig hebt is je Pameijer e-mailadres. wees er snel bij, want OP=OP.

 

Piazza della vita speelt wederom op een bijzondere locatie, dit keer in een 19e eeuwse gymzaal (voormalig theater Bonheur) aan de Eendrachtsstraat 81, een zijstraat van de Witte de With. Pameijer en Babel vinden het van belang dat Pameijer collega’s de mogelijkheid hebben om het werk van Babel en zijn acteurs met en zonder beperking te volgen en zo kennis te maken met de inclusieve werkvorm van de producties. Na afloop is er een maaltijd en de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan.

 

Natuurlijk kun je ook je vrienden, familie of kennissen meenemen. Naast je persoonlijke Pameijer ticket kun je met onderstaand formulier ook reguliere tickets bestellen, deze zijn €20,- p/p, inclusief de vegetarische maaltijd. Na het maken van je reservering ontvang je binnen twee werkdagen per mail een bevestiging met (indien je reguliere tickets hebt besteld), een betaallink.
We kijken ernaar uit je te zien bij ‘Piazza della vita’!


Klik hier voor meer informatie over de voorstelling.
Heb je vragen over je reservering of het formulier, dan kun je een mail sturen aan dominique@theaterbabelrotterdam.nl

 

Reserveringsformulier Pameijer medewerker Piazza

  • De alerlaatste voorstelling wordt gespeeld op 4 mei om 17:00 uur
  • Indien je naast je Persoonlijke Pameijer ticket, een of meer mensen wilt meenemen, vul dan hieronder het aantal personen in dat je meeneemt. (Exclusief jezelf). Je ontvangt binnen twee werkdagen een bevestiging met de betaallink voor de tickets.
    Prijs: 20,00 € Aantal:

foto: Carel van Hees

foto: Carel van Hees

foto : Dominique Mol

foto: Carel van Hees

foto: Carel van Hees

foto : Dominique Mol