Fysiek theater 1 (start: feb ’19)

Korte cursus: fysieke transformaties en improvisaties.

 

In de cursus Fysiek spel onderzoeken we hoe je met fysiek spel een extra laag of meer betekenis kan geven aan een scène. We onderzoeken verschillende technieken waarmee je je lichaam ten volle kan gebruiken in je spel. We gaan onder meer aan de slag met aanwezigheid en fysiek en ruimtelijk bewustzijn op de vloer, fysieke transformaties, improvisaties en bewegingschoreografieën. Daarnaast is er ruimte voor het zelf maken van korte scènes.
-
Binnen de cursus werken we zowel aan solo-opdrachten als groepsimprovisaties.
-

 

Deze bewegingscursus kan je heerlijk combineren met de cursus De vloer op die start op dinsdag 2 april.

Judith Hazeleger is in 2010 afgestudeerd aan de Mime opleiding in Amsterdam en werkt sindsdien als mime-actrice, theatermaker en docent. Zij gelooft in de kracht van de taal van het lichaam. Sinds haar afstuderen heeft ze veel samen gewerkt met Jakop Ahlbom (Innenschau, Vielfalt, Het leven een gebruiksaanwijzing, Horror). Ook maakt ze haar eigen voorstellingen met Koen Kreulen, regisseerde ze Largo in het Amsterdamse Bos en speelde ze in 2018 in de voorstelling How to build a Universe van Davy Pieters.

 

 

ONDER LEIDING VAN

Judith Hazeleger

Wegens omstandigheden heeft Judith Hazeleger deze cursus overgenomen van Erwin Boschmans. 

 

THEATER IS ONTMOETEN

Kom alvast naar de presentaties van onze cursussen van najaar 2018 op zondag 20 januari 2019 van 13:00 tot 17:00 in Mathenesserdijk 293.

 

INSCHRIJVEN

direct betalen (deelname gegarandeerd) - klik op de knop hieronder

betalen per factuur: stuur dan een mail aan bob@theaterbabelrotterdam.nl

 

Aanmelden