Academie Babel is in ontwikkeling en zal dat altijd blijven.

Omdat we geloven dat leren een leven lang duurt :

voor onszelf, voor een organisatie, voor een samenleving.

We nodigen je uit om onze zoektocht de jouwe te maken.

Doe mee, denk mee, werk mee.


BABEL

stad, toren, bouwen, verhaal, verbinding,
ontmoeten, vreemde talen, mengsel

 

Theater is ontmoeten. We verbinden ons en rijgen oude en nieuwe kennis, en nieuwe ervaringen aan elkaar. Samen zoeken we naar een nieuwe taal, nieuw theater & een nieuwe manier van leren. Een nieuw mengsel. Wij hoeven de lucht niet in, we bouwen samen aan een inclusieve academie & een inclusieve samenleving.

 

ACADEMIE

leeromgeving, gemeenschap, kunsten, onderricht, dialoog,
leermeesters, werkomgeving, Plato, filosofie, onderzoek

Wij bouwen aan een leerwerkomgeving voor iedereen die (inclusief) theater wil maken. Een omgeving waarin we allemaal kundig en onkundig mogen zijn. Op onze academie wordt getraind, geoefend, gespeeld, gesproken. Wij geloven in een persoonlijke leerroute. Er is intervisie en supervisie, beoordeling en feedback. Iedereen op onze academie krijgt een mentor.

Onze academie kent verschillende onderdelen: binnen ons aanbod leiden we op in alle aspecten van theatermaken. We trainen onze spelers. En we hebben een route theatermaken richting een diploma. Daarnaast zijn we een kenniscentrum waar we methodiek ontwikkelen en expertise delen.

 

ONTMOETEN

uitwisseling, ateliers, producties, voorstellingen,
lezingen, eten, gesprekken, glas wijn

 

Op de academie kom je elkaar tegen: mensen met en zonder een beperking, acteurs uit het gezelschap, amateurs, experts, scholieren en andere specifieke doelgroepen. Samen maken we nieuwe kennis en krijgen we nieuwe ideeën.

 

MEEDOEN ALS JEZELF

leerling, werker, pupil, deelnemer, speler, student, leergenoot, , gezel, beoefenaar, novice, cursist, leermeester, coach, expert, docent, theatermaker, acteur, mentor

 

Op de academie is iedereen leerling en leermeester tegelijk. Je expertise en je beperkingen dragen bij aan de ontwikkeling van de academie en het maken van theater. Laat je uitdagen en daag ons uit.


naar het aanbod

klik hier om naar het Academie aanbod te gaan
klik hier voor meer informatie over de route theatermaken
klik hier voor veelgestelde vragen


vragen?

dominique@theaterbabelrotterdam.nl

bob@theaterbabelrotterdam.nl