In de academie van Theater Babel Rotterdam kan iedereen terecht die zichzelf wil ontwikkelen op vlak van (inclusief) theater. Wij trainen professionele acteurs met en zonder beperking in De Karavaan en ontwikkelen een methodologie voor inclusief theater in ons kenniscentrum.

 

 

DE KARAVAAN

Drie dagen per week trainen de spelers van ons gezelschap samen in theater, zang en beweging. Daarnaast spelen ze in producties, schoolvoorstellingen en theaterateliers. Onze spelers werken inclusief samen en leren van elkaar. Door op ons werk te reflecteren, ontwikkelen we een methodologie voor hoe je dat doet, inclusief theater maken. Dit geheel van samen trainen, spelen en onderzoeken noemen we De Karavaan – altijd in beweging, omdat we blijven leren van en met elkaar.

 

Meer weten over De Karavaan of meedoen? Kijk hier.

 

 

KENNISCENTRUM

Theater Babel Rotterdam is het landelijk kenniscentrum voor inclusief theater in Nederland. Hier doen we onderzoek en delen we kennis over inclusief theater maken. In 2018 is het platform ‘Inclusief Theater in Nederland’ gestart, met als doel om aanwezige expertise op het gebied van inclusie in de podiumkunsten te delen en professionals te verbinden.

 

Meer weten over het kenniscentrum? Kijk hier.

 

 

CONTACT

Dominique Mol

06 14797337

dominique@theaterbabelrotterdam.nl