De gehele werking van ons inclusieve gezelschap, bestaande uit voorstellingen, theaterateliers, repetities, trainingen, methodiekontwikkeling en kennisdeling, noemen wij De Karavaan. Omdat al deze onderdelen met elkaar verbonden zijn en het gezelschap zich als geheel voortbeweegt en ontwikkelt in inclusieve podiumkunst. Jaarlijks speelt ons gezelschap vanuit deze constructie zo’n 135 voorstellingen en theaterateliers.  

 

De gehele opzet van De Karavaan is inclusief. Dat wil zeggen dat wij niemand uitsluiten. Bij ons werken altijd mensen samen die wel en niet een beperking hebben, jong en oud zijn, arm en rijk, verslaafd en niet verslaafd, met verschillende religies, afkomsten en seksuele voorkeuren.

 

Wil je meedoen met de karavaan? Zoek je een leer/werkplek?
Dat kan! De karavaan staat open voor stagiaires vanuit het HBO of professionals uit de kunstwereld die een plek zoeken om ervaring op te doen in het inclusieve werk. Binnen deze stage heb je de mogelijkheid om mee te doen aan trainingen en/of voorstellingen en te reflecteren op het inclusieve werk om de methodiek en kennis van inclusief theater verder te ontwikkelen en te delen. Ook is het mogelijk mee te werken in het productieteam.

 

Wil je meer weten over de stagemogelijkheden?
Dan kun je contact opnemen met dominique@theaterbabelrotterdam.nl