NOORDERLICHT

 

Ik ga op expeditie en ik neem mee…

 

 

In NOORDERLICHT nemen Jonathan Bonny en de spelers van Theater Babel Rotterdam jou mee op expeditie. Tijdens deze omzwervingen reflecteert de inclusieve cast van acht op hun kans van slagen, en de rol die het publiek daarbij speelt. Kom verdwalen en vier het on(be)grijpbare in deze immersieve theatrale installatie waarbij live muziek, dans, poëzie en een interactief lichtontwerp elkaar in een hoog tempo aanvullen en afwisselen.

 

 

Jonathan Bonny (hij/die) is muziek- en theatermaker. Hij is opgeleid als klassiek slagwerker, maar voelt zich vooral thuis in de podiumkunsten waar ook diens liefde voor popmuziek en interdisciplinariteit ruimte krijgt. Inhoudelijk streeft Jonathan naar een sociaal meer rechtvaardige wereld. In diens werk krijgt de eigenlijke meerderheid van gemarginaliseerde stemmen dan ook de meeste versterking.

 

 

Theater Babel Rotterdam is een inclusief theatergezelschap dat niemand uitsluit. Babel werkt met acteurs met en zonder beperking, ziek en gezond, verslaafd en niet verslaafd, met verschillende afkomsten, religies en genderidentiteiten. Mensen die anders zijn dan jij en soms ben je dat zelf.

 

 

voorstelling in beeld

cast  

Yazan Alhamoud, Jonathan Bonny, Corné Bouwmeester, Thyra Jansen, Mary-Jane Mijnhijmer, Ali Özdemir, Maryam Sirani, Milton Oliviera Soares

 

regie & concept Jonathan Bonny

muziek Jonathan Bonny, Thyra Jansen

tekst Jonathan Bonny, Thyra Jansen, Rineke Roosenboom

choreografie Manuel Kiros Paolini

scenografie & lichtontwerp Loes Schakenbos

kostuum Matija Franješ

regieassistent Selma Eijbersen

productieleider Chloé Hameleers

techniek Jorick Moerman & Nienke Krikke

fotografie campagnebeeld Studio Rik Versteeg

grafisch ontwerp campagnebeeld Hannes Schievink

 

met dank aan

Lori McKenzie,  Jonny Ioana Tudor, Lisa Verbelen, Simomo Bouj, Jordan Roy, Tonja Hielema, Gemeente Rotterdam, Stichting Pameijer, Elise Mathilde Fonds, Amsterdam Fringe Festival, V2_, Talentengroep Theater Babel

 

voor informatie

Deborah Stolk | deborah@theaterbabelrotterdam.nl