Beyond the Sea – Pollif Projects / Mirthe Dokter

DEZE VOORSTELLING KAN VANWEGE OMSTANDIGHEDEN HELAAS NIET DOOR GAAN

 

BEYOND THE SEA – Een beeldende en muzikale reis langs vissen, zeedieren en de prehistorische zeeschildpad.

 

Op 6 oktober komen oud makers Mirthe Dokter en Tim Hammer terug naar Babel. Kent u ze nog van de voorstellingen Wie is er nou Gek, To Be Or Not, Con Amore en Ontheemd? Met hun nieuwe voorstelling Beyond the Sea gaan ze opnieuw samenwerken met Babel. Voor deze speciale gelegenheid zullen een aantal spelers van Babel meezingen in hun voorstelling.

 

Beyond the Sea is een voorstelling te midden van een bijzonder decor: een nagebouwd ecosysteem van geschilderde vissen en gevouwen plankton. Een danseres kruipt in de huid van het krill, de kwal, de ansjovis, een actrice zingt de stem van de zee en bouwt de onderwaterwereld voor je ogen. Ga mee kopje onder en leer de zee op een andere manier kennen.

 

Waar staat de mens ten opzichte van al die zeedieren, de zware golven, de sporen op het strand? Kunnen we voelen dat ook wij een plek hebben in het ecosysteem van de zee? Wij zijn immers ook allemaal geboren uit water.

 

Geschikt voor de hele familie vanaf 6 jaar.

 

 

voorstelling in beeld

Credits

Concept, beeld, muziek en spel: Mirthe Dokter, Dans: Djamila Ploeg, Sounddesign en dramaturgie: Tim Hammer, Eindregie: Gienke Deuten, Soundmix: Tristan Visser, Ondersteuning dans: Fernanda Silva, Constructie: Stephan Valk / Het Lage Noorden, Zakelijke leiding: Sophie Claassen, Coproductie: Walpurgis Muziektheater. 

 

Met dank aan: Wageningen University, D:DNA, Het Lage Noorden, Fillip Studio. 

 

Met ondersteuning van: Provincie Gelderland, Gemeente Arnhem, Cultuurfonds, Gravin van Bylandtstichting, Cultuur Academy, Theater Babel Rotterdam en de Gemeente Rotterdam

 

Een productie van Pollif Project