steun Theater Babel Rotterdam

Vrienden
Omdat Theater Babel Rotterdam een verbinding zoekt met zijn publiek en omdat de ambities verder reiken dan de financiën toelaten hebben we een vriendenprogramma. Als vriend word je nauw betrokken bij de plannen van Theater Babel Rotterdam en de uitvoering van die plannen. Je kunt voor 3, 10 of 25 euro per maand vriend worden. Zo help jij ons om inclusieve kunst een breder podium te geven.
Als vriend heb je een paar voordelen:
* Als eerste de mogelijkheid om kaarten te reserveren * Uitnodigingen voor open repetities * Uitnodiging voor speciale vriendendagen * Voorrang bij inschrijving op populaire modules van onze academie In de komende tijd wordt het vriendenprogramma uitgebreid.  

Aanmeldformulier Vrienden  • Privacy/SEPA disclaimer
    Theater Babel Rotterdam gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. We gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden.

    SEPA: met deze machtiging geef je toestemming aan Theater Babel Rotterdam om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven, en aan jouw bank om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Theater Babel Rotterdam.

    Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met de bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.

Donateurs

Daarnaast is het Theater Babel Rotterdam op zoek naar donateurs die voor enkele jaren, meestal vijf, het werk steunen met een substantieel bedrag.  Overweeg je Theater Babel Rotterdam te steunen als donateur, neem dan contact op met Dominique Mol via dominique@theaterbabelrotterdam.nl.

 

Je gift aan Theater Babel Rotterdam is aftrekbaar

Theater Babel Rotterdam is een zogenaamd ‘algemeen nut beogende instelling’ (ANBI). Dit betekent dat giften van donateurs en vrienden van de belasting afgetrokken kunnen worden. En omdat Theater Babel Rotterdam een culturele instelling is, mogen de giften voor 125% afgetrokken, waardoor het netto-bedrag dat u schenkt veel lager wordt. Hoe hoog dat bedrag is hangt af van je (bruto) inkomen.

  • Een voorbeeld: je wordt vriend voor 25 euro per maand, dus 300 euro per jaar. Als je 52% belasting betaalt, kost dit netto 105 euro, dus nog geen 10 euro per maand.
  • Hier staat een tabel waarin de netto bedragen zijn uitgerekend. De bedragen geven een indicatie, precieze bedragen hangen af van je persoonlijke situatie.

 

  • Kijk voor meer informatie en voor waarden op de site van de belastingdienst.

 

Op een andere manier bijdragen

Wil je op een ander manier bijdragen bijvoorbeeld door gebruik te maken van je netwerk of je bedrijf?

Neem dan contact met Dominique Mol via dominique@theaterbabelrotterdam.nl.