Opening Galerie Atelier Herenplaats

Op vrijdag 15 april wordt Galerie Atelier Herenplaats feestelijk heropent door wethouder Hugo de Jonge. Op de nieuwe locatie heeft het atelier de ruimte gekregen om uitgebreider dan voorheen werk te maken van de ontwikkeling van de kunstenaars, het exposeren van kunstwerken en de verkoop van diverse artikelen in de galeriewinkel.

 

Directeur Joke Ellenkamp, Pameijer: ‘Onze organisatie gelooft in de talenten van ieder mens. Met Galerie Atelier Herenplaats geven wij ruimte aan onze cliënten om zich in de volle breedte te ontwikkelen.’

 

Om 17.30 uur start het officiële gedeelte met een welkomstwoord en een officieel moment door wethouder Hugo de Jonge. Pameijer directeur Joke Ellenkamp en Paul Röttger staan vervolgens stil bij de rol van cultuur binnen de zorg en de samenwerking met het rotterdamscentrumvoortheater, zij worden geinterviewd door Vincent Cardinaal. James Brett (verzamelaar en directeur Museum of Everything) vertelt over de actuele Outsider Art positie in Nederland en de wereld.

 

Tot slot lanceren Galerie Atelier Herenplaats, het rotterdamscentrumvoortheater en Theater Maatwerk op feestelijke wijze hun gezamenlijk nieuwe website, waarmee ook de definitieve verhuizing en heropening van Herenplaats een feit is.