presentatiedag 27 januari – neem een kijkje in de keuken

Een inspirerende zaterdagmiddag waarop de cursisten van de academie hun werk tonen voor publiek. Je bent van harte welkom om te komen kijken naar de presentaties. De middag is ook een goed moment om kennis te maken met docenten en cursisten en om de sfeer te proeven.

Alle presentaties duren ongeveer een half uur – je kunt er dus meerdere achter elkaar bekijken. Op deze middag kun je informatie krijgen over het nieuwe cursusprogramma dat in februari van start gaat.

Presentatie Bewegingstheater – om 13.00 uur en 15.00 uur  

Over traagheid, gecontroleerde aandacht en analogie. Een spannende presentatie over de Amerikaanse fotograaf Clarence Hudson White en de ingetogen kostuumfilms van James Ivory.

Presentatie Hè Romeo – om 14.00 uur en 16.00 uur

Liefde, liefde, liefde…………daar leeft een mens toch voor.En dat allemaal met vallen en opstaan. Dan weer verrukt, dan weer een ongrijpbare ervaring, dan weer doodongelukkig. Houdt het dan nooit op? Persoonlijke monologen worden afgewisseld met korte scenes uit Romeo en Julia. Want dat was pas echte liefde.

Presentatie Een goed begin – om 13.00 uur en 15.00 uur

Uiteindelijk eindigen we allemaal, dat is 1 ding dat zeker is! In dit kleine dorp, waar nooit wat gebeurt, worden de kleinste problemen zo ontzettend uitvergroot…

Wat doe je als je voor het eerst op het toneel staat? En dan ook nog met publiek? Spelers tonen hun eerste stappen op de vloer…hun eigen soap..zelf verzonnen, geschreven en gespeeld. Over de top dramatiek en bijbehorende cliffhangers.

Presentatie Het halve werk – om 14.00 uur en 16.00 uur
10 monologen over verlangens: heftige behoeftes aan iets.Alle spelers hebben een eigen personage opgebouwd en een eigen monoloog ontwikkeld. De ultieme roep om, al is het maar voor even, gered te worden van de desillusie van het leven. Ga er maar aan staan.

Reserveren is niet nodig, we kijken uit naar je komst