Wanneer wil je
naar de voorstelling?
ClubInc

 

 

In ClubINC nemen host Connor Schumacher en acht dansers je mee in een wervelende totaalervaring van verbinding.

 

RECENSIE THEATERKRANT
INCLUSIEVE DANSCLUB HEFT CONVENTIONELE VERHOUDING
TUSSEN PODIUM EN ZAAL METEEN OP

 

 

Met ieders kennis en ervaring wordt in deze voorstelling een inclusieve wereld gecreëerd waarin jij gezien wordt, jij anderen ziet en waarin iedereen kan meedoen.

 

Verwacht plezier en kwetsbaarheid in een ontmoeting met een groep mensen die anders zijn dan jij, terwijl jij ook die ander bent. We nodigen je uit om hen te zien, in een verkenning van hoe we samen de dansvloer kunnen vullen met begrip en waardering voor onze verschillen. Een sensationele bijeenkomst, waarbij we nieuwe skills voor het leven beoefenen in dans: van opera tot techno – let’s go!

 

There was you 

There was the other 

There was us 

There is the world 

And there is every body in it

Love is a collaborative work of art: ClubINC

 

 

 

 

met

Mary-Jane Mijnhijmer, Patrick Nassy, Ali Özdemir, Milton de Oliveira Soares, Victoria Ochoa Urrea, Terence Patra, Wilma O’Sullivan, Mohamed Boujarra, Majon van der Schot en Connor Schumacher

 

dramaturgie: Maaike Schuurmans

 

lichtontwerp en techniek: Edwin van Steenbergen

 

fotografie campagnebeeld: Studio Jan Hoek

 

kostuums: Jessica van Halteren / Mulas Hybrid as a part of Outsiderwear

 

 

 

ClubINC is een coproductie van: ARK/Connor Schumacher, Theater Babel Rotterdam en Dansateliers en komt voort uit de motivatie om van elkaar te leren. In deze coproductie wordt verkend hoe dans als toegepaste kunstvorm een inclusieve ruimte kan creëren waarin ieder mens weer zijn menselijkheid kan uitoefenen. De voorstelling gaat over de anderen. En over jezelf.

 

 

ARK/Connor Schumacher

Connor Schumacher heeft een duidelijke visie gevormd op wat hij wil met zijn werk: mensen in beweging brengen. Onder de vlag van zijn eigen stichting ARK, opgericht in 2020, krijgt Connor's brede praktijk vorm met verschillende voorstellingen waarbij de diepe connectie met het publiek leidend is.

In 2019 won hij de Prijs van de Nederlandse Dansdagen en in 2022 was hij een van de vijf genomineerden voor de Giekses Strijbis Podiumprijs. Het is zijn diepe overtuiging dat onze maatschappij beter af zou zijn wanneer we elke dag zouden dansen.

www.arkconnorschumacher.com 

 

Dansateliers 

Het Rotterdamse Dansateliers is een onafhankelijk huis voor de ontwikkeling van dans en een thuis voor danskunstenaars in ontwikkeling. De organisatie investeert in dansdramaturgie, creatief produceren, (internationaal) onderzoek en een gevarieerd palet aan danskunstenaars - ieder met een eigen artistieke vorm, taal en signatuur.

www.dansateliers.nl