Terug naar overzicht

vacature medewerker gastvrijheid

Ter ondersteuning van onze voorstellingen zoeken wij een medewerker gastvrijheid. Het gaat om maximaal 4,5 uur per voorstelling.

 

 

Wie zijn wij?

In alles wat Theater Babel doet staat ons ensemble van spelers centraal. Veel van hen zijn behept met beperkingen. Het ensemble is fysiek, zintuiglijk, cognitief en neurologisch divers. We houden niet van het woord beperkingen omdat het is gedacht vanuit de normen van de systemen waarin we leven. Een beperking hebben betekent onaange­past zijn aan de heersende norm. Wij zijn het er niet mee eens dat deze mensen onaangepast zijn en moeten veranderen. Liever zien we de samenleving veranderen. Het hebben van een handicap zien we niet als obstakel, maar als een uitbreiding van artis­tieke mogelijkheden en sociaal welzijn.

 

 

Wat ga je doen?

Voorbereidingen voorstellingen:

Incheckbalie klaarzetten, garderobe klaarzetten, bar prepareren.

 

Ontvangst bezoekers:

Kaartjes checken, kaartjes verkoop, bezoekers wegwijzen/ontvangen, coördineren met regisseur of iedereen binnen is en wanneer de voorstelling kan beginnen.

 

Tijdens de voorstelling:

Opruimwerkzaamheden, dingen klaarzetten.

 

Na de voorstelling:

Barverkoop.

 

Afronding:

Opruimen van de bar en vaat.

 

Wat bieden wij?

Op basis van de CAO Toneel en Dans in schaal 2, trede 2 wat zich vertaalt naar 2326,- op basis van 38 uur. Voor deze functie bieden we een nul uren contract waarin we in het uurloon vakantiegeld verdisconteren. Het uurloon komt daarmee op 19,89 bruto per uur.

 

Geïnteresseerd?

Mail je motivatie en CV naar: deborah@theaterbabelrotterdam.nl